"Un eveniment de neuitat incepe cu invitatia ..."

Colin Cowie

Stiati ca atunci cand intalnim o persoana necunoscuta, ne formam o impresie in primele 30 de secunde, si ca aceasta prima impresie se schimba extrem de greu?

La fel e si cu evenimentul dvs. Prima impresie a invitatilor despre eveniment se formeaza in momentul in care vad invitatia. Noi suntem aici, va oferim tot sprijinul si experienta noastra si impreuna vom oferi cea mai placuta prima impresie prin invitatiile cu care veti anunta minunatul eveniment ce va urma.

Suntem o echipa de oameni tineri, fericiti, energici și complet dedicati. Avem mereu zambetul pe buze și ne dorim sa aducem zambete cat mai largi pe buzele tuturor. Suntem dependenti de fericire și o raspandim oriunde mergem, cu toti cei aflati in jurul nostru.

Suntem primii care sa rada la o gluma buna, dar suntem și primii care se asigura ca invitatii evenimentului tau vor avea pregatit tot ce le trebuie pentru a avea o experienta de care sa se indragosteasca.

Echipa noastra pune accent pe detalii incercand sa obtina „acel wow” care sa reprezinte o dovada de iubire adusa persoanei dragi din viata ta. Tocmai de aceea daca modulul nostru de personalizare nu este suficient puteti rezolva aceasta problema sunandu-ne sau scriindu-ne un e-mail cu cerintele de personalizare dorita urmand ca noi sa realizam produsul dupa idea si specificatiile tale.

Prin eleganta si gratia invitatiilor de nunta si botez pe care vi le oferim, va asiguram ca fiecare moment al nuntii sau al botezului dumneavoastra sa fie unul de neuitat. In plus, iti ofera livrare rapida si sigura cu plata online, cu cardul. -, seriozitate si corectitudine, termene respectate!

Va oferim o gama variata de invitatii acrilice de diferite modele. Puteti alege invitatia care se potriveste cel mai bine stilului dumneavoastra: invitatii nunta moderne, romantice, clasice, haioase sau vintage. Acestea sunt confectionate din sticla acrilica – Plexiglas – transparenta sau colorata aurie sau argitinesi nu numai, care sa aiba diferite modele: cu motive florale, cu inimioare, invitatii cu fotografia mirilor. Catalogul nostru online va prezinta invitatii nunta deosebite la cele mai mici preturi, care difera de la un model la altul si pe care le puteti personaliza online, rapid si simplu.

Echipa noastra, tanara si dinamica, iti sta mereu la dispozitie si iti ofera calitate, seriozitate si originalitate!

Preturile contin TVA, sunt sume finale, fara alte costuri ascunse.

Close Cos
Close Recently Viewed
Close
Close
Categories